vineri, 30 mai 2014

O metodă simplă de câştig suplimentar



prodaja-fotoRealizarea propriilor fotografii unicale poate deveni o sursă excelentă de venituri suplimentare pentru toţi cei cărora le place să călătorească şi dispun de un aparat de fotografiat de calitate.

Probabil, aţi auzit de fotografiile de stoc — portalurile de pe care pot fi procurate fotografii de calitate. Însă, deseori se întâmplă că fotografiile solicitate pur şi simplu lipsesc (de exemplu, acum pe Internet există o singură fotografie de calitate a panoramei staţiunilor de odihnă din Bulgaria).
În prezent, în Chişinău activează peste 300 de agenţii de turism şi un număr mare de hoteluri. Fiecare din aceste structuri are nevoie de fotografii unicale proprii, deoarece toate siteurile propun aceeaşi ofertă. De aceea, în timpul călătoriilor puteţi realiza o mulţime din cele mai diverse fotografii, pe care ulterior le puteţi oferi agenţiilor de turism.
Ce anume să fotografiaţi? Practic orice! Important este ca pozele să fie frumoase şi să aprindă dorinţa de a vizita anume acele locuri. Şi nu este vorba doar de peisaje pitoreşti, ci şi de imagini cu hotelul, diferite panorame. De asemenea, puteţi da dovadă de creativitate şi realiza fotografii cu scoicile de pe litoral, copiii care se joacă sau turiştii care se relaxează pe plajă.
În cazul în care vă îndoiţi de faptul că fotografiile se vor bucura de succes şi nu doriţi să fotografiaţi totul şi să ocupaţi locul în aparat, înainte de călătorie treceţi pe la agenţiile de turism şi propuneţi-le serviciile. Se prea poate, că cineva va fi de acord să vă trimită la mare gratis în schimbul fotografiilor, pe care urmează să le realizaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu