joi, 29 mai 2014

Idei de afaceri fără investiţii

Multă lume este convinsă că pentru lansarea propriei afaceri este nevoie de bani mulţi. Vă propunem idei de afaceri care necesită investiţii minimale sau care în genere nu au nevoie de capital iniţial.
Toate aceste idei de afaceri în oraşul nostru, practic, nu au concurenţi, de aceea cu cât mai rapid le veţi valorifica, cu atât mai rapid veţi începe să obţineţi venituri.
Mesaj de felicitare din partea actorului sau întrepretului îndrăgit. Mulţi locuitori ai Moldovei, mai ales cei mai tineri, ar dori să fie felicitaţi cu ocazia zilei de naştere sau alte evenimente memorabile de către idolii lor. Ce poate fi mai simplu? Este nevoie doar de o cameră video şi informaţii privind locurile de distracţie ale vedetelor. Fiţi siguri, pentru un mesaj de felicitare din partea unei vedete rudele sărbătoritului vor plăti bani grei.
  • Gătim bucate de casă. În prezent, în orice curte activează diverse gherete cu fructe şi legume, magazine alimentare, ateliere pentru reparaţia încălţămintei etc. Angajaţii acestor strcuturi în fiecare zi doresc să se alimenteze cu bucate de casă, deoarece anume vânzătorii sunt supuşi riscului îmbolnăvirii de gastrite, ulcer stomacal şi alte maladii legate de alimentaţia incorectă. Propuneţi servicii de organizare a prânzului. Puteţi aduce bucatele preparate acasă nemijlocit la magazin sau puteţi invita angajaţii acestora la domiciliu. Sănătatea este mai presus decât toate, de aceea puteţi propune acest tip de servicii fără nicio ezitare.
  • Hotel pentru animale la domiciliu. Această afacere va fi cel mai actuală în perioada estivală, când populaţia nu ştie unde şi cu cine să-şi lase animalele domestice. Propuneţi servicii de îngrijire a animalelor la domiciliu. Nu trebuie neapărat să luaţi acasă câini mari, puteţi să vă specializaţi în îngrijirea pisicilor, hârciogilor sau peştişorilor de acvariu. Aceste animale nu necesită prea multă atenţie sau plimbări afară. Anunţurile privind hotelul pentru animale la domiciliu pot fi lipite lângă clinicile veterinare.
  • Compararea preţurilor. Această idee presupune compararea preţurilor la produsele alimentare, medicamente, îmbrăcăminte. Ideea poate fi îndeosebi actuală în ajunul sărbătorilor, în perioada de conservare a produselor, înainte de începutul anului de studii, înainte de perioada rece a anului etc.
  • Hrană pentru animale. Această idee presupune pregătirea şi distribuirea hranei pentru animale. În acest caz puteţi să vă înţelegeţi cu furnizorii de produse din carne şi să procuraţi oase, cartilaje la preţuri angro. Produsele respective pot fi amestecate, fierte sau congelate, apoi vândute proprietarilor de câini şi pisici.
  • Sfaturi privind machiajul corect şi coafurile – lecţii de pe youtube. În ziua de astăzi multe fete visează să devină mai frumoase, însă nu se grăbesc să se înscrie la cursuri costisitoare de machiaj sau aranjarea coafurii. În prezent, Internetul e plin de sfaturi chiar de la profesionişti, însă să citească domniţelor, de asemenea, le este lene. Vă propunem să priviţi cursuri video de pe popularul site youtube, să adunaţi o colecţie de materiale video despre regulile de îngijire a tenului şi corpului, despre regulile de machiere profesionistă sau coafare, după care să vindeţi link-urile respective persoanelor interesate.
  • Cursuri de utilizare a calculatorului. Mai multă lume din ţara noastră atunci când procură un calculator nu are idee cum să-l utilizeze, nemaivorbind de navigarea pe Internet. Propunem să organizaţi cursuri de lucru la calculator pentru începători. Aceste cursuri neapărat trebuie să conţină informaţii privind crearea adresei electronice, compunerea şi expedierea mesajelor, căutarea informaţiei, înregistrarea pe reţelele de socializare, descărcarea şi prelucrarea pozelor din aparatul de fotografiat, aplicarea diferitor jocuri.
  • Conturarea tălpilor şi palmelor copiilor. Această idee de afaceri este foarte populară în Occident. Tinerilor părinţi li se propune conturarea lunară (sau la alt interval de timp) a tălpilor şi palmelor copiilor sau executarea mulajului, care poate fi înfrumuseţat original.
  • Căutarea informaţiei necesare pe Internet. Pot fi căutate informaţia de contact a unor firme, o persoană anumită în reţelele de socializare, avizele despre anumite firme, hoteluri sau servicii etc.
  • Căutarea locurilor la comandă. În calitate de idee de afaceri vă propunem să căutaţi locuri pentru construcţia magazinelor, frizeriilor, farmaciilor. În acest caz clientul poate înainta anumite condiţii (raionul, prezenţa concurenţilor, prezenţa blocurilor cu multe etaje, căile de acces etc.), iar Dvs. veţi identifica cel mai potrivit loc.
  • Grădiniţă de copii la domiciliu. Adunaţii copiii rudelor şi cunoscuţilor şi organizaţi o mică grădiniţă de copii la domiciliu. Şi copiilor le va fi bine, deoarece vor fi împreună cu semenii lor, şi părinţilor le va fi bine, deoarece copiii vor fi sub supraveghere, şi Dvs. vă va fi bine, pentru că veţi câştiga bani.
  • O călătorie la vilă. Mulţi orăşeni idee nu au cum arată un gândac-de-Colorado, cum creşte căpşuna, usturoiul şi alte produse. Propuneţi tuturor doritorilor o călătorie la vilă, în timpul căreia orăşeni se vor familiariza cu farmecul vieţii din afara urbei.
  • Achitarea facturilor, procurarea produselor. În ziua de astăzi, pentru a achita serviciile comunale trebuie să stai la coadă ore în şir. Propuneţi servicii de achitare a facturilor, amenzilor. De asemenea, puteţi cumpăra la comandă diferite produse.
  • Servicii foto. Dacă aveţi un aparat de fotografiat performant, atunci această idee e pentru Dvs. Propuneţi servicii foto de calitate. Anume pozele de calitate (nu cele prelucrate în photoshop) vor juca rolul de catalizator la procurarea mărfurilor. Puteţi fotografia automobile, imobile locative şi comerciale, mobilă, îmbrăcăminte. Puteţi merge şi mai departe – să fotografiaţi oameni pentru site-urile pentru cupluri.
  • Alegerea dietelor şi produselor pentru cei care doresc să slăbească. Alegeţi diete şi produse pentru cei care vor să scape de kiliogramele în plus, cumpăraţi produsele reieşind din recete sau meniu, aduceţi-le celor care stau pe dietă porţii de mâncare o dată pe zi, organizaţi alergări comune de dimineaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu